NAUCZANIE PRZEDMIOTÓW ZAWODOWYCH W RAMACH KSZTAŁCENIA W ZAWODZIE - TECHNIK ŻYWIENIA I USŁUG GASTRONOMICZNYCH - STUDIA PODYPLOMOWE - przedmioty maturalne

Czego szukasz Komentarze (1)

Dalsza część pod reklamą

Nauczanie przedmiotów zawodowych w ramach kształcenia w zawodzie - technik żywienia i usług gastronomicznych - studia podyplomowe - przedmioty maturalne wymagane na uczelniach

Uczelnie

Filtrowanie
Województwo
    Miejscowość
      Status uczelni
      Poziom studiów
        Więcej filtrów
        Forma studiów
          Uczelnia Przedmioty wymagane Przedmioty dodatkowe Kryteria dodatkowe

          Brak wyników

          Szczegółowe informacje na temat wymagań rekrutacyjnych należy sprawdzić na stronie uczelni poprzez kliknięcie przycisku: "Dowiedz się więcej".
          Wszelkie prezentowane informacje nie stanowią oferty w rozumieniu Kodeksu cywilnego oraz nie są wiążące i mogą ulec zmianie bez wcześniejszego powiadomienia. Otouczelnie.pl zastrzega sobie prawo do zmian i pomyłek. Wszelkie prezentowane informacje są aktualne na dzień publikacji.

          Komentarze (1)

          Katarzyna odpowiedz

          Robiłam właśnie taki kierunek podyplomowo na WSKZ. Dyrektor mojej szkoły mnie skierował żebym mogła mieć więcej godzin ;) Studia mi się podobały bo w wolnym czasie mogłam oglądać wykłady, nie narzucali też maksymalnych terminów i swoim tempem mogłam wszystko przerobić ;)